До питання правового забезпечення протидії кіберзлочинам у кіберпросторі Державною прикордонною службою України - Басараб, О. Т.; Basarab, O. T.; Basarab, O. K.; Басараб, О. К.; Ларіонова, І. Т.; Larionova, I. T.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7006-6476 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 13-15., 2020)
Проаналізовано нормативно-правові акти, що регулюють протидію кіберзлочинам у кіберпросторі Державною прикордонною службою України. Вказано на необхідність їх удосконалення, шляхом внесення змін та доповнень до низки правових актів із обов’язковим урахуванням специфіки діяльності прикордонного відомства. The normative legal acts regulating the fight against cybercrime in cyberspace by the State Border Guard Service of Ukraine are analyzed. It is pointed out the need to improve them by making changes and additions to a number of legal ones acts with obligatory consideration of the specifics of the activity of the border agency. Проанализированы нормативно-правовые акты, регулирующие противодействие киберпреступлениям в киберпространстве Государственной пограничной службой Украины. Указано на необходимость их усовершенствования путем внесения изменений и дополнений в ряд правовых актов с обязательным учетом специфики деятельности пограничного ведомства.
Басараб, О. Т. До питання правового забезпечення протидії кіберзлочинам у кіберпросторі Державною прикордонною службою України / Ольга Тимофіївна Басараб, Олександр Корнійович Басараб, Інна Тимофіївна Ларіонова // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 13-15.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна прикордонна служба України; State Border Guard Service of Ukraine; Государственная пограничная служба Украины; протидія кіберзлочинам; countering cybercrime; противодействие киберпреступлениям; правове забезпечення; legal support; правовое обеспечение; нормативно-правові акти; regulations; нормативно-правовые акты