Сучасні інтерактивні технології у викладанні іноземних мов - Сорокіна, Г. М.; Sorokina, H. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8046-9041; Краснова, Н. В.; Krasnova, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8046-9041 (Актуальные научные исследования в современном мире. - 2020. - Вып. 3 (59), ч. 5 - С. 99-102, 2020)
В даний час до випускників вишів пред'являються високі вимоги щодо володіння ними іноземною мовою. Підготовка сучасних фахівців передбачає зміну освітнього процесу у ВНЗ. Ці зміни стосуються мети і змісту освіти, методів і прийомів. Застосування інтерактивних технологій на заняттях з іноземної мови показало, що дані методи сприяють підвищенню мотивації в оволодінні іноземною мовою, активізації пізнавальної і творчої діяльності студентів, а також дають можливість засвоїти матеріал і досягти більш високого рівня знань.

Currently, university graduates are subject to high requirements for their foreign language skills. Training of modern specialists implies a change in the educational process in universities. These changes relate to the purpose and content of education, methods and techniques. The use of interactive technologies during foreign language classes has shown that these methods help to increase motivation in learning foreign language, enhance students' cognitive and creative activity, as well as enable them to learn the material and achieve a higher level of knowledge.

В настоящее время к выпускникам вузов предъявляются высокие требования в отношении владения ими иностранным языком. Подготовка современных специалистов предусматривает изменение образовательного процесса в вузе. Эти изменения касаются цели и содержания обучения, методов и приемов. Применение интерактивных технологий на занятиях по иностранному языку показало, что данные методы способствуют повышению мотивации в овладении иностранным языком, активизации познавательной и творческой деятельности студентов, а также дают возможность усвоить материал и достичь более высокого уровня знаний.
Сорокіна, Г. М. Сучасні інтерактивні технології у викладанні іноземних мов / Г. М. Сорокіна , Н. В. Краснова // Актуальные научные исследования в современном мире. - 2020. - Вып. 3 (59), ч. 5 - С. 99-102.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методи і форми навчання; освітній процес; educational process; образовательный процесс; іншомовна комунікативна компетентність; иноязычная коммуникативная компетентность; foreign language communicative competence; інтерактивні технології; іnteractive technologies; интерактивные технологии; методы и формы обучения; teaching methods and forms