Окремі аспекти процесуальної регламентації клопотання про проведення обшуку у кримінальних провадженнях про злочини у сфері обігу наркотичних засобів - Вуйма, М. С.; Vuima, M. S.; ORSID: https://orcid.org/ 0000-0002-7814-1490 (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 99-100., 2020)
Розглянуто зміст клопотання про проведення обшуку у кримінальних провадженнях про злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Вказано, що окремого розгляду також потребують питання, що стосуються оскарження ухвали слідчого судді на відмову у задоволенні клопотання про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи. The content of the petition for a search in criminal proceedings for crimes in the field of drug trafficking is considered. It is stated that issues related to the appeal of the decision of the investigating judge to refuse to grant a request for permission to search the home or other property of a person also need separate consideration. Рассмотрено содержание ходатайства о проведении обыска по уголовным производствам о преступлениях в сфере оборота наркотических средств. Указано, что отдельного рассмотрения также требуют вопросы, касающиеся обжалования определения следственного судьи про отказ в удовлетворении ходатайства о разрешении на обыск жилья или иного владения лица.
Вуйма, М. С. Окремі аспекти процесуальної регламентації клопотання про проведення обшуку у кримінальних провадженнях про злочини у сфері обігу наркотичних засобів / Максим Сергійович Вуйма // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 99-100.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; клопотання про проведення обшуку; request for a search; ходатайство о проведении обыска; обіг наркотичних засобів; drug trafficking; оборот наркотических средств