Девіантна поведінка: соціологічний, психологічний, юридичний аспекти - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Навчально-науковий інститут психології, менеджменту та інформаційних технологій; Навчально-науковий інститут права, економіки та соціології; Соціологічна асоціація України (Харків : Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2008. – 120 с., 2008)
Збірка містить програму і тези виступів учасників науково-практичної конференції за трьома основними напрямками: теорія девіантної поведінки; дослідження різновидів та форм девіантної поведінки;соціальна робота з девіантами та профілактика девіантної поведінки.

The collection of articles contains the program and theses of statements of the participants of scientific and practical conference in three main directions: the theory of deviance; research of variety and forms of deviance; social work with deviant and measures for the prevention of deviance.

Сборник содержит программу и тезисы выступлений участников научно-практической конференции по трем основным направлениям: теория девиантного поведения; исследования разновидностей и форм девиантного поведения, социальная работа с девиантами и профилактика девиантного поведения.
матеріали круглого столу
Девіантна поведінка: соціологічний, психологічний, юридичний аспекти: матеріали круглого столу (м. Харків, 16 квіт. 2008 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т психології, менеджменту та інформац. технологій, Навч.-наук. ін-т права, економіки та соціології, Соціолог. асоц. України. – Харків: Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2008. – 120 с.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviation; девиация; девіація; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; корупція; коррупция; corruption; наркотичні засоби