Поняття та правова характеристика договору про надання послуг аварійного комісара - Приходько, А. А.; Prykhodko, A. A. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 814–821, 2011)
На основі аналізу цивільного законодавства та особливостей діяльності аварійних комісарів в Україні запропоновано авторське визначення договору про надання послуг аварійного комісара. Розглянуто правову характеристику такого договору.

Based on the analysis of civil law and features of activity of the average adjuster in Ukraine the author’s definition of the contract on rendering of services of the average adjuster is offered; the legal description of such contract is considered.

На основе анализа гражданского законодательства и особенностей деятельности аварийных комиссаров в Украине предложено авторское определение договора о предоставлении услуг аварийного комиссара. Рассмотрена правовая характеристика такого договора.
Definition and Legal Description of the Contract on Rendering of Services of the Average Adjuster
Понятие и правовая характеристика договора о предоставлении услуг аварийного комиссара
Приходько, А. А. Поняття та правова характеристика договору про надання послуг аварійного комісара [Електронний ресурс] / А. А. Приходько // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 814–821. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 1/11paapak.pdf.
Приходько А. А. "Поняття та правова характеристика договору про надання послуг аварійного комісара." Форум права 1 (2011): 814-821.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір про надання послуг аварійного комісара; послуга аварійного комісара; правова характеристика договору; договор о предоставлении услуг аварийного комиссара; услуга аварийного комиссара; правовая характеристика договора; contract on rendering of services of the average adjuster; аварійний комісар