Кримінально-правова характеристика насильства в сім’ї - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9697-5587 (Європейські перспективи. - 2013. - № 8. - С. 104-109, 2013)
В статті розглядається кримінально-правова характеристика насильства в сім’ї та міри кримінальної відповідальності за злочини в цій сфері.

The article deals with the criminal legal characterization of domestic violence and measures of criminal responsibility for crimes in this sphere.

В статье рассматривается уголовно-правовая характеристика насилия в семье и меры уголовной ответственности за преступления в этой сфере.
Бандурка, І. О. Кримінально-правова характеристика насильства в сім’ї / Бандурка Ірина Олександрівна // Європейські перспективи. - 2013. - № 8. - С. 104-109.
Бандурка І. О. "Кримінально-правова характристика насильства в сім’ї." Європейські перспективи 8 (2013): 104-109.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; насильство; сім’я; violence; family; насилие в семье; насильство в сім’ї; family violence; насилие; семья