Доктринальні засади поліцейського права Німеччини та Польщі - Проневич, О. С.; Pronevych, O. S. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 822–828, 2011)
Виконано аналіз сутності національних поліцейсько-правових доктрин Німеччини та Польщі, виявлено методологічні підходи до розмежування компетенції суб’єктів поліцейської діяльності.

It is analyzed essence of national police-legal doctrines of Germany and Poland; it is revealed methodological approaches to differentiation of the competence of subjects of police activity.

Выполнен анализ сущности национальных полицейско-правовых доктрин Германии и Польши, выявлены методологические подходы к разграничению компетенции субъектов полицейской деятельности.
Doctrine Bases of the Police Right of Germany and Poland
Доктринальные основы полицейского права Германии и Польши
Проневич, О. С. Доктринальні засади поліцейського права Німеччини та Польщі [Електронний ресурс] / О. С. Проневич // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 822–828 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11pocntp.pdf.
Проневич О. С. "Доктринальні засади поліцейського права Німеччини та Польщі." Форум права 1 (2011): 822-828.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; Німеччина; поліція; Польща; Германия; полиция; Польша; Germany; police; Poland; доктринальні засади