Поняття та види суб’єктів забезпечення прав громадян у податковій сфері: проблеми класифікації - Гаруст, Ю. І.; Harust, Yu. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 37-46, 2012)
Досліджено поняття «суб’єкт», «суб’єкт права», «суб’єкт правовідносин»; запропоновано класифікацію суб’єктів, що забезпечують права громадян у податковій сфері; охарактеризовано їх повноваження в окресленій сфері.

The concepts «subject», «legal subject», «subject of legal relationships» are researched; classification of subjects providing the rights of citizens in a tax sphere is offered; their plenary powers in this sphere are described.

Исследованы понятия «субъект», «субъект права», «субъект правоотношений»; предложена классификация субъектов, обеспечивающих права граждан в налоговой сфере; охарактеризованы их полномочия в этой сфере.
Concepts and types of subjects of protection of the rights of citizens in the tax sphere: problems of classification
Понятие и виды субъектов обеспечения прав граждан в налоговой сфере: проблемы классификации
Гаруст, Ю. І. Поняття та види суб’єктів забезпечення прав громадян у податковій сфері: проблеми класифікації / Ю. І. Гаруст // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 37-46.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Податкове право. Tax law. Налоговое право; податкова сфера; налоговая сфера; tax sphere; суб’єкт права; субъект права; legal subject; суб’єкт правовідносин; субъект правоотношений; subject of legal relationships; класифікація; классификация; classification