Працівник прокуратури як суб’єкт трудового права - Шевцов, О. О.; Shevtsov, O. O. (Форум права. - 2008. - № 2. – С. 476-479, 2008)
Визначена права природа відносин, що виникають у зв’язку зі вступом громадян на службу до органів прокуратури і на основі норм яких галузей права здійснюються правове регулювання трудової діяльності цих працівників.

The right nature of relations which arise in connection with the introduction of citizens on service in bodies of Office of Public Prosecutor and on the basis of what norms of areas of the right are carried out legal regulation of labor activity of these workers is determined.

Определена правая природа отношений, которые возникают в связи со вступлением граждан на службу в органы прокуратуры и на основе норм каких областей права осуществляются правовое регулирование трудовой деятельности этих работников.
Worker of Office of Public Prosecutor as the subject of the labor law
Работник прокуратуры как субъект трудового права
Шевцов, О. О. Працівник прокуратури як суб’єкт трудового права [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 2. – С. 476-479 . – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-2/08soostp.pdf.
Шевцов О. О. "Працівник прокуратури як суб’єкт трудового права."Форум права 2 (2008): 476-479.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; працівник прокуратури; сотрудник прокуратуры