Психологічні особливості ціннісних орієнтацій працівників ОВС з різним стажем службової діяльності в гендерному аспекті - Нежута, А. В.; Nezhuta , A. V. (Вісник Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Психологія. - 2012. - Вип. 42, т. 2. - С. 106-114, 2012)
Досліджено психологічні особливості ціннісних орієнтацій працівників ОВС з різним стажем службової діяльності в гендерному аспекті. Визначено психологічний зміст проблеми та цінності на рівні нормативних ідеалів та на рівні індивідуальних пріоритетів. Показано, що чим більше стаж службової діяльності правоохоронців, тим мало достовірних відмінностей в цінностях між чоловіками та жінками.

We have investigated the psychological characteristics of the value orientations of employees with different seniority ATS performance from a gender perspective. Certainly the psychological content of the problems and values at the level of normative ideals and at the level of individual priorities. It is shown that the greater length of service activity of law enforcement officers, the less significant difference in values between men and women.

Исследовано психологические особенности ценностных ориентаций сотрудников ОВД с разным стажем служебной деятельности в гендерном аспекте. Определенно психологическое содержание проблемы и ценности на уровне нормативных идеалов и на уровне индивидуальных приоритетов. Показано, что чем больше стаж служебной деятельности правоохранителей, тем меньше достоверных отличий в ценностях мужчин и женщин.
Psychological characteristics of the value staff orientation ATS with different experience performance from a gender perspective
Психологические особенности ценностных ориентаций сотрудников ОВД с разным стажем служебной деятельности в гендерном аспекте
Keywords: ціннісні орієнтації; нормативні ідеали; індивідуальні пріоритети; працівники органів внутрішніх справ; професійне самовизначення; гендерні особливості; мотивація; професійна діяльність; value orientations; normative ideals; individual priorities; professional self-determination; employees of internal affairs bodies; gender; motivation; professional activity; ценностные ориентации; нормативные идеалы; индивидуальные приоритеты; работники органов внутренних дел; профессиональное самоопределение; гендерные особенности; мотивация; профессиональная деятельность