Поверхнева перевірка як превентивний поліцейський захід: актуальні проблеми правореалізації - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466 (Правові та інституційні механізми забезпечення розвитку України в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18 травня 2018 р.) у 2 томах, Т. 2. – Одеса : НУ «Одеська юридична академія»., 2018. – С. 115-119, 2018)
Визначено актуальні проблеми реалізації поверхневаної перевірки як превентивного поліцейського заходу в діяльності поліції. Як наслідок, запропоновано конкретні шляхи вирішення останніх.
Іванцов В. О. Поверхнева перевірка як превентивний поліцейський захід: актуальні проблеми правореалізації / В. О. Іванцов // Правові та інституційні механізми забезпечення розвитку України в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18 травня 2018 р.) у 2 томах, Т. 2. – Одеса : НУ «Одеська юридична академія»., 2018. – С. 115-119
Keywords: Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; поліцейські заходи; поверхнева перевірка; поверхностная проверка; surface checks; полицейские меры; police measures