Порядок провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері пенсійного законодавства - Чумак, К. О.; Chumak, K. O. (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 754– 758, 2012)
Проаналізовано порядок провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері пенсійного законодавства; охарактеризовано відповідну нормативно-правову базу; визначено особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері пенсійного законодавства.

The order of proceedings on administrative violations in the pension legislation analyzed, described relevant regulatory framework, and defines the peculiarities of proceedings on administrative violations in the pension legislation.

Проанализирован порядок производства по делам об административных правонарушениях в сфере пенсионного законодательства; охарактеризовано соответствующую нормативно-правовую базу, определены особенности производства по делам об административных правонарушениях в сфере пенсионного законодательства.
The Order of Production in Cases of Administrative Violations in the Field of Pension Legislation
Порядок производства в делах об административных правонарушениях в сфере пенсионного законодательства
Чумак, К. О. Порядок провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері пенсійного законодавства [Електронний ресурс] / К. О. Чумак // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 754– 758 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2012-2/12hkocpz.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне правопорушення; административное правонарушение; administrative offenses; адміністративне провадження; административное производство; administrative proceedings; pension legislation; пенсійне законодавство; пенсионное законодательство