Поняття та зміст заперечення на апеляційну скаргу в адміністративному судочинстві України - Кирилюк, І. В.; Kyryliuk, I. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2016. - Вип. 6(15). - С. 106-109, 2016)
Розкрито процесуально-правове значення заперечення на апеляційну скаргу у вітчизняному адміністративному процесі. Сформульовано авторське визначення заперечення на апеляційну скаргу в адміністративному судочинстві України. Проаналізовано наукові погляди щодо класифікації заперечення на апеляційну скаргу на матеріально-правові та процесуально-правові.

There are disclosed the procedural and legal significance of the denial to appeal in the national administrative proceedings in the scientific article. The author of this article formulated the denial to the appeal in administrative courts of Ukraine. There are analyzed scientific views on classification the denial on appeal to two types: substantive and procedural legal objections in the scientific article.

Раскрыто процессуально-правовое значение возражения на апелляционную жалобу в отечественном административном процессе. Сформулировано авторское определение возражения на апелляционную жалобу в административном судопроизводстве Украины. Проанализированы научные взгляды относительно классификации возражения на апелляционную жалобу на материально-правовые и процессуально-правовые.
Concept and content of objection on appeal in administrative proceedings Ukraine
Понятие и содержание возражения на апелляционную жалобу в административном судопроизводстве Украины
Keywords: заперечення на апеляційну скаргу; адміністративне судочинство; апеляційне провадження; Кодекс адміністративного судочинства України; objection to the appeal; administrative proceedings; appellate proceedings; Code of Administrative Proceedings of Ukraine; возражения на апелляционную жалобу; административное судопроизводство; апелляционное производство; Кодекс административного судопроизводства Украины