Функціональна структура служби суддів в Україні - Шпенов, Д. Ю.; Shpenov, D.Ju. (Наше право. - 2015. - № 1. - С. 39-43, 2015)
В статті визначено функціональну структуру служби суддів в Україні. Охарактеризовано окремі її елементи, проаналізовано цілі та завдання служби суддів в Україні. Розкрито службовий зміст діяльності судді, охарактеризовано види судової діяльності. Визначено систему судового адміністрування, а також розглянуто порядок проходження служби суддями в Україні.

In the article the functional structure of judges in Ukraine. Characterized some of its elements, analyzed the aims and objectives of judges in Ukraine. Call reveals content of the judge described species judicial activities. The system of judicial administration and examined the order of service judges in Ukraine.

В статье определено функциональную структуру службы судей в Украине. Охарактеризованы отдельные ее элементы, проанализированы цели и задачи службы судей в Украине. Раскрыто содержание деятельности судьи, охарактеризованы виды судебной деятельности. Определена система судебного администрирования, а также рассмотрен порядок прохождения службы судьями в Украине.
Шпенов, Д. Ю. Функціональна структура служби суддів в Україні /Д. Ю. Шпенов // Наше право. - 2015. - № 1. - С. 39-43.
Шпенов Д. Ю. "Функціональна структура служби суддів в Україні." Наше право 1 (2015): 39-43.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судді; судьи; judges; служба суддів; служба судей; структура