Розвиток кінологічних служб органів системи МВС України - Крепакова, М. Ю.; Kriepakova, M. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5705-5027 (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 56-60, 2021)
Розглянуто розвиток кінологічної служби органів системи МВС, акцентовано на удосконаленні нормативно-правової бази, яка керує її діяльність.

The development of the cynological service of the bodies of the system of the Ministry of Internal Affairs is considered, the emphasis is on the improvement of the normative-legal base, which manages its activity.

Рассмотрено развитие кинологической службы органов системы МВД, акцентировано на усовершенствовании нормативно-правовой базы, руководящей ее деятельностью.
Крєпакова, М. Ю. Розвиток кінологічних служб органів системи МВС України / Марина Юріївна Крєпакова // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 56-60.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міністерство внутрішніх справ України; Министерство внутренних дел Украины; Ministry of Internal Affairs of Ukraine; кінологічна служба; кинологическая служба; canine service; органи системи МВС; кінолог; кинолог; cynologist; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; regulatory and legal regulation