Мотиваційний аспект навчання іншомовної мовленєвої діяльності - Почуєва, В. В.; Pochuieva, V. V.; ORCID https://orcid.org/0000-0003-1021-3627 (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 303 - 307, 2004)
Проводиться актуальне дослідження, зумовлене необхідністю вдосконалення системи викладання іноземних мов у вищій школі. Мотиваційне поле керує мовнокомунікативною діяльністю, що й стало темою статті. Метою роботи є розгляд механізму впливу мотивації на навчання іншомовного спілкування. Проводится актуальное исследование, которое обусловлено необходимостью совершенствования системы преподавания иностранных языков в высшей школе. Мотивационное поле руководит языковокомуникативной деятельностью, что и стало темой статьи. Целью работы является рассмотрение механизма влияния мотивации на обучение иноязычного общения. A topical study is being carried out due to the need to improve the system of teaching foreign languages in higher education. The motivational field manages the language communication activity, which became the topic of the article. The purpose of this work is to consider the mechanism of influence of motivation on learning foreign language communication.
Почуєва, В. В. Мотиваційний аспект навчання іншомовної мовленєвої діяльності / В. В. Почуєва // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 303 - 307
Keywords: навчання іноземної мови; обучение иностранному языку; мотивація; мотивация; вища школа; высшая школа; вищий навчальний заклад; высшее учебное заведение; комунікативна діяльність; коммуникативная деятельность; мовленнєва діяльність; речевая деятельность; комунікативно-пізнавальні мотиви; коммуникативно-познавательные мотивы