Місце контрольно-наглядової діяльності ДСО при МВС України в адміністративній діяльності міліції - Синицький, П. В.; Synytskyi, P. V. (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 505–511, 2009)
Досліджується місце контрольно-наглядової діяльності ДСО при МВС України в адміністративній діяльності міліції через з’ясування змісту та напрямків адміністративної діяльності ОВС.

On the basis of analysis essence and main directions administrative activity of lawenforcement organs of Ukraine place control supervision activity of the State Protection Service in structure of Ukraine Ministry of Internal Affairs are considered.

Исследуется место контрольно-надзорной деятельности ГСО при МВД Украины в административной деятельности милиции через выяснение содержания и направлений административной деятельности ОВД.
Place of Control Supervision Activity of the State Protection Service in Structure of Ukraine Ministry of Internal Affairs
Место контрольно-надзорной деятельности ГСО при МВД Украины в административной деятельности милиции
Синицький, П. В. Місце контрольно-наглядової діяльності ДСО при МВС України в адміністративній діяльності міліції [Електронний ресурс] / П. В. Синицький // Форум права. – 2009. – № 1. – С. 505–511. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2009-1/09cpvadm.pdf.
Синицький П. В. "Місце контрольно-наглядової діяльності ДСО при МВС України в адміністративній діяльності міліції." Форум права 1 (2009): 505-511.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; милиция; міліція; militia; адміністративна діяльність; административная деятельность; administrative activities; Державна служба охорони; Государственная служба охраны; контрольно-наглядова діяльність; контрольно-надзорная деятельность; control supervision activity; State Protection Service