Забезпечення правового статусу поліцейських під час участі у міжнародних миротворчих місіях - Аконян, М. А.; Akonian, M. A. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лист. 2021 р.). - Харків, 2021. - С. 93-96, 2021)
Відзначено, що розвиток та модернізація національних правових механізмів є ключовим чинником для забезпечення успішної участі правоохоронців у миротворчих місіях, що сприяє не лише зміцненню міжнародної стабільності, але й підвищенню авторитету держави у сфері міжнародного співробітництва.

It was noted that the development and modernization of national legal mechanisms is a key factor for ensuring the successful participation of law enforcement officers in peacekeeping missions, which contributes not only to strengthening international stability, but also to increasing the authority of the state in the field of international cooperation.

Отмечено, что развитие и модернизация национальных правовых механизмов является ключевым фактором обеспечения успешного участия правоохранителей в миротворческих миссиях, что способствует не только укреплению международной стабильности, но и повышению авторитета государства в сфере международного сотрудничества.
Keywords: поліцейські; правовий статус; міжнародні миротворчі місії; правове регулювання; police officers; legal status; international peacekeeping missions; legal regulation; полицейские; правовой статус; международные миротворческие миссии; правовое регулирование