Удосконалення техніки захисту від дій озброєного правопорушника який намагається атакувати - Чикіт, К. Р.; Chykit, K. R. (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 179-181, 2024)
Розглянуто вдосконалення техніки захисту поліцейських від атак озброєних правопорушників з метою зниження кількості травм та смертей серед правоохоронців і підвищення загальної безпеки громади.

The improvement of the technique of protecting police officers from attacks by armed criminals was considered in order to reduce the number of injuries and deaths among law enforcement officers and increase the overall safety of the community.

Рассмотрено усовершенствование техники защиты полицейских от атак вооруженных правонарушителей с целью снижения количества травм и смертей среди правоохранителей и повышения общей безопасности общества.
Keywords: техніка захисту; поліцейські; озброєний правопорушник; defense equipment; policemen; armed offender; техника защиты; полицейские; вооруженный правонарушитель