Діяльність правоохоронних органів щодо забезпечення прав і свобод людини в нормативно-правовому полі - Танько, А. В.; Tanko, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8425-2202 (Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 102-105, 2019)
У статті репрезентовано результати дослідження, що має на меті розкриття нормативно-правової основи забезпечення прав і свобод людини як підґрунтя діяльності правоохоронних органів України, висвітлення на цьому тлі ролі Національної поліції щодо забезпечення прав та свобод людини.

The results of the study, aimed at revealing the legal framework for ensuring human rights and freedoms as a basis for the activity of law enforcement agencies of Ukraine, and highlighting the role of the National Police in ensuring human rights and freedoms, are presented.

В статье представлены результаты исследования, цель раскрытия нормативно-правовой основы обеспечения прав и свобод человека как основа деятельности правоохранительных органов Украины, освещение на этом фоне роли Национальной полиции по обеспечению прав и свобод человека.
Activities of law enforcement authorities to ensure the rights and freedom of the human in the legal and legal field
Танько, А. В. Діяльність правоохоронних органів щодо забезпечення прав і свобод людини в нормативно-правовому полі [Електронний ресурс] / А. В. Танько // Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 102-105. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/6_2019/25.pdf.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; забезпечення прав і свобод людини; обеспечение прав и свобод человека; ensuring human rights and freedoms; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; normative and legal regulation