Військові злочини як форма кримінального конфлікту - Пузиревський, Є. Б.; Puzyrevskyi, Ye. B. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 193-197, 2010)
Проаналізовано військові злочини з позицій соціальної конфліктології, що дозволило одержати принципово нові уявлення про природу й генезис цих злочинів та інтегрувати до них кримінологічні дані.

The military crimes from positions of social conflict theory are analysed. It allowed to get the principally new knowledge of nature and genesis of these crimes, and also to integrate criminology information into it.

Проанализированы воинские преступления с позиций социальной конфликтологии, что позволило получить принципиально новые представления о природе и генезисе этих преступлений, а также интегрировать в них криминологические данные.
Military crimes as a form of criminal conflict
Воинские преступления как форма криминального конфликта
Keywords: військові злочини; war crimes; военные преступления; соціальна конфліктологія; social conflictology; социальная конфликтология; кримінальний конфлікт; criminal conflict; уголовный конфликт