Показники оцінки соціальної роботи з персоналом органів внутрішніх справ - Гузьман, О. А.; Huzman, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1694-0131 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 391-397, 2006)
Досліджено сутність соціальної роботи з персоналом в органах внутрішніх справ. Запропоновано систему оцінювання практичної соціальної роботи в органах внутрішніх справ . The essence of social work with staff in law enforcement agencies is investigated. The system of evaluation of practical social work in law-enforcement bodies is offered. Исследована сущность социальной работы с персоналом в органах внутренних дел. Предложена система оценки практической социальной работы в органах внутренних дел.
Indicators of evaluation of social work with staff of law enforcement agencies
Показатели оценки социальной работы с персоналом органов внутренних дел
Гузьман, О. А. Показники оцінки соціальної роботи з персоналом органів внутрішніх справ / О. А. Гузьман // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 391-397.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; соціальна робота; социальная работа; social work; показники соціальної роботи; показатели социальной работы; indicators of social work