Федералізм як фактор, що впливає на сучасне розуміння державного суверенітету - Гапотій, В. Д.; Hapotii, V. D. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 273-278, 2004)
Проаналізовано федералізм як фактор, що впливає на сучасне розуміння державного суверенітету. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирован федерализм как фактор, влияющий на современное понимание государственного суверенитета. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. Federalism is analyzed as a factor influencing the modern understanding of state sovereignty. Practical recommendations are given to address these issues.
Гапотій, В. Д. Федералізм як фактор, що впливає на сучасне розуміння державного суверенітету / В. Д. Гапотій // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 273-278.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. History. История; федералізм; federalism; федерализм; держава; государство; power; суверенітет; sovereignty; суверенітет