Толерантність до невизначеності як фактор адаптації курсантів – майбутніх правоохоронців, які навчаються в рамках психологічного супроводу - Клименко, І. В.; Klymenko, I. V. (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Психологічні науки. – 2017. – Вип. 4 (2). – С. 164-168, 2017)
У статті представлений аналіз проблеми толерантності до невизначеності та соціально-психологічної адаптації в рамках професійної діяльності правоохоронців. Проаналізовано взаємозв’язки окремих показників адаптації, зокрема задоволеності життям, з толерантністю до невизначеності курсантів -майбутніх правоохоронців.

The article presents an analysis of the problem of tolerance to uncertainty and socio-psychological adaptation in the professional activity of law enforcement officers. The interrelations of a number of indicators of adaptation, in particular, satisfaction with life, with tolerance to the uncertainty of cadets-would be law enforcers studying in the context of the psychological support program are analyzed.

В статье представлен анализ проблемы толерантности к неопределенности и социально-психологической адаптации в рамках профессиональной деятельности правоохранителей. Проанализированы взаимосвязи отдельных показателей адаптации, в частности удовлетворенности жизнью, с толерантностью к неопределенности курсантов - будущих правоохранителей.
Клименко, І. В. Толерантність до невизначеності як фактор адаптації курсантів – майбутніх правоохоронців, які навчаються в рамках психологічного супроводу / І. В. Клименко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Психологічні науки. – 2017. – Вип. 4 (2). – С. 164-168.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; адаптація; задоволеність життям; ставлення до вновізни; ставлення до невизначеності; толерантність до невизначеності; курсанти; психологічний супровід; адаптация; удовлетворенность жизнью; отношение к новому; отношение к неопределенности; толерантность к неопределенности; курсанты; психологическое сопровождение; adaptation; life satisfaction; attitude to uncertainty; tolerance to uncertainty; cadets; psychological support; attitude to newness; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология