Нормативно-правовий акт як структурний елемент системи джерел трудового права України - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Visegrad journal on human rights. – 2015. - № 5/2. – P. 80-86, 2015)
У статті на основі наукових поглядів вчених досліджено теоретичні підходи щодо тлумачення поняття «норм права». Наголошено, що за допомогою й на основі нормативно-правових актів здійснюється регулювання всіх без винятку суспільних відносин, в тому числі трудових і тісно пов'язаних із ними. З урахуванням конструктивного аналізу чинного законодавства, та точок зору науковців, сформовано авторське бачення щодо тлумачення «нормативно-правового акту як структурного елементу системи джерел трудового права».

The article, based on scientific views of scientists, the theoretical approaches to the interpretation of the concept of "rule of law". Emphasized that through and on the basis of regulations carried out any and all regulation of social relations, including labor and closely associated with them. Given the structural analysis of the current legislation and the opinions of scientists, formed the author's vision on the interpretation of "legal act as a structural element of the system of sources of labor law".

В статье на основе научных взглядов ученых исследованы теоретические подходы к толкованию понятия «норм права». Отмечено, что с помощью и на основе нормативно-правовых актов осуществляется регулирование всех без исключения общественных отношений, в том числе трудовых и тесно связанных с ними. С учетом конструктивного анализа действующего законодательства, и точек зрения ученых, сформировано авторское видение толкования «нормативно-правового акта как структурного элемента системы источников трудового права».
Legal act as a structural element of Ukraine sources of labor law
Могілевський, Л. Нормативно-правовий акт як структурний елемент системи джерел трудового права України / Леонід Могілевський // Visegrad journal on human rights. – 2015. - № 5/2. – P. 80-86.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; publikatsii u zarubizhnomu vydanni; джерела права; источники права; нормативно-правовий акт; нормативно-правовой акт; legal act; sources of labor law