Види доказів в провадженні у справах про адміністративні правопорушення - Косик, В. В.; Kosyk, V. V. (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 308-312, 2012)
Аналізуються ознаки, що характеризують правову природу судових доказів. Досліджені основні наукові джерела, що стосуються класифікації доказів, визначає конкретні критерії класифікації доказів та, як наслідок, здійснює поділ доказів у провадженні у справах про адміністративні правопорушення на види.

The features that characterize the legal nature of forensic evidences are analyzed in the article. The author investigates the main scientific resources concerning classification of evidences, defines criteria of classification and as a result, divides evidences into types in cases on administrative offences proceeding.

Анализируются признаки, которые характеризируют правовую природу судебных доказательств. Исследованы основные научные источники, которые имеют отношение к классификации доказательств, определяет конкретные критерии классификации доказательств и, как следствие, осуществляет распределение доказательств в производстве по делам об административных правонарушениях на виды.
Types of Evidences in Cases on Administrative Offences Proceeding
Виды доказательств в производстве по делам об административных правонарушениях
Косик, В. В. Види доказів в провадженні у справах про адміністративні правопорушення [Електроннийресурс] / В. В. Косик // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 308-312. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12kvvpap.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; докази; доказательства; evidence; класифікація; классификация; classification; административное правонарушение; адміністративне правопорушення; administrative offence; адміністративне судочинство; административное судопроизводство