Деякі аспекти взаємодії громадськості із владними органами щодо охорони земельних ресурсів та довкілля - Мірошниченко, О. С.; Miroshnichenko, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5836-1509 (Форум права. - 2007. - № 3. – С. 167-170, 2007)
Виконаний аналіз діяльності громадських інспекторів з охорони довкілля та з’ясовані форми їх взаємодії з виконавчими органами державної влади щодо охорони землі та навколишнього природного середовища.

The analysis of activity of public inspectors on preservation of the environment is executed and forms of their interaction with agencies of the government about protection of the ground and environmental natural environment are found out.

Выполнен анализ деятельности общественных инспекторов по охране окружающей среды и выяснены формы их взаимодействия с исполнительными органами государственной власти об охране земли и окружающей природной среды.
Some aspects of interaction of the public with imperious bodies concerning protection of ground resources and environmental the environment
Некоторые аспекты взаимодействия общественности с властными органами относительно охраны земельных ресурсов и окружающей среду
Мірошниченко, О.С. Деякі аспекти взаємодії громадськості із владними органами щодо охорони земельних ресурсів та довкілля [Електронний ресурс ] // Форум права. - 2007. - № 3. – С. 167-170. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-3/07mosrtd.pdf.
Мірошниченко О. С. "Деякі аспекти взаємодії громадськості із владними органами щодо охорони земельних ресурсів та довкілля."Форум права 3 (2007): 167-170.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; земельні ресурси; довкілля; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; охорона земельних відносин; protection of land relations; охрана земельных отношений; земельные ресурсы; окружающая природная среда; land resources; environment; громадськість; общественность; public; взаємодія; взаимодействие; interaction; органи виконавчої влади; органы исполнительной власти; government agencies; executive authorities