Взаємозв'язок психологічних детермінант емоційної стійкості співробітників ризиконебезпечних професій - Черкашин, А. І.; Cherkashyn, A. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4929-6706; Анікеєнко, М. І.; Anikeienko, М. І. (Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С. 212-216, 2009)
У статті відображений змістовний аналіз взаємозв’язку в показниках психологічних факторів, що детермінують емоційну стійкість фахівців підрозділів розвідки та громадської безпеки. Матеріал статті допоможе більш точно визначити провідні складники емоційної стійкості співробітників ризиконебезпечних професій, що, у свою чергу, відкриє нові шляхи у формуванні й закріпленні адекватних форм реагування в екстремальних ситуаціях. В статье отображен содержательный анализ во взаимосвязях показателей психологических факторов, которые определяют эмоциональную устойчивость сотрудников подразделений разведки и гражданской безопасности. Материал статьи поможет более точно определить составляющие эмоциональной устойчивости сотрудников экстремальных профессий. In article the substantial analysis in distinctions of indicators of psychological factors which define emotional stability of employees of divisions of investigation and civil safety is displayed. The material of the article will help to define more precisely components of emotional stability of employees of hazardous to health trades.
Черкашин, А. І. Взаємозв'язок психологічних детермінант емоційної стійкості співробітників ризиконебезпечних професій / А. І. Черкашин, М. І. Анікеєнко // Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С. 212-216.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; небезпечні професії; опасные профессии; емоційна стійкість; эмоциональная устойчивость; психологічне тестування; психологическое тестирование; психологічні детермінанти; психологические детерминанты; методи математико-статистичного аналізу; методы математико-статистического анализа; фахівці розвідки; сотрудники разведки; фахівці громадської безпеки; сотрудники гражданской безопасности