Поняття спеціальних знань, що використовуються під час розслідування таємного викрадення чужого майна - Гайдар, О. В.; Haidar, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1818-0180 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з святкування Дня науки (м. Харків, 14 трав. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 47-49, 2021)
Наголошено, що під поняттям «спеціальні знання, які використовуються під час розслідування таємного викрадення чужого майна» розуміють знання, вміння та навички, що були отриманні в ході вивчення теоретичного матеріалу та закріпленні під час здійснення практичної діяльності, на підставі яких відповідний суб’єкт може надавати консультації, оцінки, висновки за результатами проведеного дослідження предмету, явища, дії або їх сукупності.

It is emphasized that the concept of "special knowledge used during the investigation of the secret theft of someone else's property" means the knowledge, skills and abilities that were obtained during the study of theoretical material and consolidated during the implementation of practical activities, on the basis of which the relevant subject can to provide consultations, assessments, conclusions based on the results of the conducted research of the subject, phenomenon, action or their combination.

Подчеркнуто, что под понятием «специальные знания, используемые при расследовании тайного похищения чужого имущества» понимают знания, умения и навыки, полученные в ходе изучения теоретического материала и закрепленные при осуществлении практической деятельности, на основании которых соответствующий субъект может предоставлять консультации, оценки, заключения по результатам проведенного исследования предмета, явления, действия или их совокупности.
Гайдар, О. В. Поняття спеціальних знань, що використовуються під час розслідування таємного викрадення чужого майна / Ольга Вячеславівна Гайдар // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки (м. Харків, 14 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 47-49.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; спеціальні знання; special knowledge; специальные знания; таємне викрадення чужого майна; secret theft of someone else's property; тайное похищение чужого имущества; розслідування крадіжок; theft investigation; расследование краж