Класифікація слідчих ситуацій при розслідуванні тілесних ушкоджень - Логінова, В. В.; Lohinova, V. V. (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 172-178, 2010)
Досліджено найбільш поширені класифікації слідчих ситуацій, запропоновані вченимикриміналістами, критерієм розподілів яких є різноманітні підстави. Також запропоновано класифікацію типових слідчих ситуацій, які виникають на кожному етапі розслідування тілесних ушкоджень.

The most widespread classifications of investigatory situations offered by scientists in forensic where criterion for dividing is different grounds are researched. Classification of typical investigatory situations that appear at each stage of bodily injuries’ investigation is offered.

Исследованы наиболее распространенные классификации следственных ситуаций, предложенные учеными-криминалистами, критерием деления которых являются различные основания. Предложена классификация типичных следственных ситуаций, которые возникают на каждом этапе расследования телесных повреждений.
Classification of investigatory situations while investigating bodily injuries
Классификация следственных ситуаций при расследовании телесных повреждений
Keywords: слідчі ситуації; investigative situations; следственные ситуации; типова слідча ситуація; typical investigative situation; типичная следственная ситуация; класифікація; classification; классификация; розслідування тілесних ушкоджень; personal injury investigation; расследование телесных повреждений