Особливості правового регулювання реалізації права на працю суддями : дисертації - Зайцева, М. С.; Zaitseva, M. S.; Сичова, В. В. - науковий керівник (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
У дисертації наведено теоретичне узагальнення та нове розв’язання наукового завдання, яке полягає у тому, щоб з’ясувати особливості правового регулювання реалізації права на працю суддями, та спираючись на позитивний вітчизняний та зарубіжний досвід розробити низку пропозицій та рекомендацій, спрямованих на вдосконалення норм загального та спеціального трудового законодавства у відповідній сфері.

The dissertation provides a theoretical generalization and a novel solution to the scientific task, which is to clarify the features of the legal regulation of the implementation of the right to work by judges, and based on the positive domestic and foreign experience, develop a series of proposals and recommendations aimed at improving the norms of general and special labor legislation in the relevant field.

В диссертации приведены теоретическое обобщение и новое решение научной задачи, которая состоит в том, чтобы выяснить особенности правового регулирования реализации права на труд судьями и опираясь на позитивный отечественный и зарубежный опыт разработать ряд предложений и рекомендаций, направленных на усовершенствование норм общего. и специальное трудовое законодательство в соответствующей сфере.
Features of legal regulation of the implementation of the right to work by judges
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 12.00.05; 081 – Право; правове регулювання; право на працю; судді; відбір кандидатів; робочий час; час відпочинку; відпустки; гарантії; службова кар’єра; судоустрій; система трудового законодавства; правовое регулирование; судьи; право на труд; legal regulation; right to work; judges; labor law; selection; working hours; rest time; vacations; guarantees; international experience; improvement; general labor legislation; special legislation