Взаємозв’язки психологічної ресурсності з чинниками прийняття рішення у медичних працівників з різним стажем професійної діяльності - Левченко, К. О.; Levchenko, K. O. (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 45-47, 2017)
Представлено результати дослідження взаємозв’язків психологічної ресурсності з факторами прийняття рішень у медичних працівників з різними стажем професійної діяльності.

The results of the study of the relationship between psychological resourcefulness and decision-making factors of medical workers with different professional experience activity.

Представлены результаты исследования взаимосвязей психологической ресурсности факторами принятия решений у медицинских работников с разным стажем профессиональной деятельности.
Левченко, К. О. Взаємозв’язки психологічної ресурсності з чинниками прийняття рішення у медичних працівників з різним стажем професійної діяльності / Катерина Олександрівна Левченко // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 45-47.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; психологічна ресурсність; psychological resourcefulness; психологическая ресурсность; медичні працівники; medical workers; медицинские работники; професійний стаж; professional experience; профессиональный стаж; фактори прийняття рішення; acceptance factors decision; факторы принятия решения