Психологічні детермінанти успішності професійної діяльності працівників правоохоронних органів - Євдокімова, О. О.; Yevdokimova, O. O.; Olena Yevdokimova (Право і безпека. - 2012. - № 2 (44). - С. 217-221, 2012)
Проведено аналіз психологічних особливостей професійної діяльності працівників правоохоронної системи. Успішність професійної діяльності розглянуто в контексті забезпечення гармонічного поєднання «професіоналізму діяльності» та «професіоналізму особистості» фахівця.

The analysis of psychological features of professional activity of workers of the law enforcement system is presented. Success of professional activity is considered in the context of providing of harmonic combination of «professionalism of activity» and «professionalism of personality» of specialist.

Проведен анализ психологических особенностей профессиональной деятельности работников правоохранительной системы. Успешность профессиональной деятельности рассмотрена в контексте обеспечения гармоничного сочетания "профессионализма деятельности" и "профессионализма личности" специалиста.
Psychological determinants of success of professional activity of the employees of law enforcement agencies
Психологические детерминанты успешности профессиональной деятельности сотрудников правоохранительных органов
Keywords: працівник правоохоронного органу; law enforcement officer; работник правоохранительного органа; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; успішність; progress; успешность; професіоналізм; professionalism; профессионализм