Формування лінгвоправової комунікативної компетенції майбутніх юристів у системі освітніх стандартів - Василенко, В. А.; Vasylenko, V. A.; Валентина Василенко (Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2014. - № 1 (35). - С. 162-169, 2014)
Розглянуто проблеми лінгвоправової комунікативної компетентності в професійній освіті. Визначено професійні якості, якими повинен володіти правник. Проаналізовано інноваційні освітні технології, направлені на розвиток і формування лінгвоправової комунікативної компетентності майбутніх юристів. Надано компоненти комунікативної компетентності, а також визначено умови формування лінгвоправової комунікативної компетентності майбутніх правоохоронців у системі сучасних освітніх стандартів.

The problems of linguistic and legal communicative competence in professional education are considered. The professional qualities that a lawyer must possess are defined. Innovative educational technologies aimed at the development and formation of linguistic and legal communicative competence of future lawyers are analyzed. The components of communicative competence are provided, and the conditions for the formation of linguistic and legal communication are also determined competence of future law enforcement officers in the system of modern educational standards.

Рассмотрены проблемы лингвоправовой коммуникативной компетентности в профессиональном образовании. Определены профессиональные качества, которыми должен обладать юрист. Проанализированы инновационные образовательные технологии, направленные на развитие и формирование лингвоправовой коммуникативной компетентности будущих юристов. Предоставлены компоненты коммуникативной компетентности, а также определены условия формирования лингвоправовой коммуникативной компетентности будущих правоохранителей в системе современных образовательных стандартов.
The formation of the linguistic and legal communicative competence of the future lawyers in the system of educational standarts
Формирование лингвоправовой коммуникативной компетенции будущих юристов в системе образовательных стандартов
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Мова. Мовознавство. Літературознавство. Language. Linguistics. History and Criticism of Literature. Язык. Языкознание. Литературоведение; професійна освіта; professional education; профессиональное образование; лінгвоправова комунікативна компетентність; linguistic and legal communicative competence; лингвоправовая коммуникативная компетентность; фахова підготовка; professional training; профессиональная подготовка; мовна компетенція; language competence; языковая компетенция; юрист; lawyer