Превентивна робота поліції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху - Парханов, Г. Р.; Parkhanov, H. R. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 4 (25), т. 3. – С. 39-43, 2018)
Статтю присвячено дослідженню превентивної роботи поліції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Здійснено аналіз нормативних актів із метою виокремлення провідного суб’єкта Національної поліції щодо здійснення превентивної роботи у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Виокремлено та розкрито основні напрями превентивної роботи поліції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

The article is devoted to the investigation of preventive police work in the field of road safety. The analysis of normative acts was carried out with the purpose of distinguishing the leading subject of the National Police in carrying out preventive work in the field of ensuring road safety. The basic directions of preventive work of the police in the field of road safety are singled out and disclosed.

Статья посвящена исследованию превентивной работы полиции в сфере обеспечения безопасности дорожного движения. Осуществлен анализ нормативных актов с целью выделения ведущего субъекта Национальной полиции по осуществлению превентивной работы в сфере обеспечения безопасности дорожного движения. Выделены и раскрыты основные направления превентивной работы полиции в сфере обеспечения безопасности дорожного движения.
Preventive work of police in the field of security of road traffic
Превентивная работа полиции в сфере обеспечения безопасности дорожного движения
Парханов, Г. Р. Превентивна робота поліції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху / Г. Р. Парханов // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 4 (25), т. 3. – С. 39-43.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; road safety; превентивна робота; превентивная работа; preventive work; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative liability