Циклічні коливання в економіці України як форма прояву економічної нестабільності - Могиліна, Л. А.; Mohylina, L. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8896-4928 (Економіка, фінанси, право. – 2014. – № 2/1. – С. 30-35, 2014)
Стаття містить систематизацію визначених науковцями циклів економічного розвитку в Україні, а також власне дослідження автора циклічних коливань економіки України у 1997-2013 рр.

The article contains the systematization of identified by scientists economic development's cycles in Ukraine and own research of cyclical fluctuations of the Ukraine’s economics in 1997-2013.

Статья содержит систематизацию определенных учеными циклов экономического развития в Украине, а также собственное исследование автора циклических колебаний экономики Украины в 1997-2013 гг.
Cyclical fluctuations in economics of Ukraine as form of manifestation of economic instability
Могиліна Л. А. Циклічні коливання в економіці України як форма прояву економічної нестабільності / Могиліна Людмила Анатоліївна // Економіка, фінанси, право. – 2014. – № 2/1. – С. 30-35.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; циклічні коливання; економічна нестабільність; валовий внутрішній продукт; циклические колебания; экономическая нестабильность; валовой внутренний продукт; cyclical fluctuations; economic instability; gross domestic product