Безпека руху та експлуатації авіаційного транспорту, як об'єкт кримінальних правопорушень, передбачених розділом ХІ Особливої частини КК України - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Злочинність і протидія їй в умовах сингулярності: тенденції та інновації : зб. тез доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті члена Правління Кримінол. асоц. України, проф. Тетяни Андріївни Денисової (м. Харків, 16 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 223-225, 2021)
Розглянуто об'єкт кримінальних правопорушень, пов'язаних з безпекою руху та експлуатації авіаційного транспорту та передбачених розділом ХІ Особливої частини КК України.

The object of criminal offenses related to the safety of traffic and the operation of air transport and provided for in Section XI of the Special Part of the Criminal Code of Ukraine is considered.

Рассмотрен объект уголовных правонарушений, связанных с безопасностью движения и эксплуатации авиационного транспорта и предусмотренных разделом ХІ Особенной части УК Украины.
Keywords: авіація; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; безпека руху та експлуатації авіаційного транспорту; авіаційний транспорт; об'єкт кримінальних правопорушень; безопасность движения и эксплуатации авиационного транспорта