Деякі аспекти реалізації законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану - Моргунов, О. А.; Morhunov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2259-3620 (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 28 жовт. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 25-28, 2022)
Зазначено, що в умовах жорстокого протистояння агресору, необхідності порятунку життя, збереження нації та територіальної цілісності дуже гостро відчувається нетерпимість до будь-яких протиправних проявів у державі, особливо до проявів корупції. Розглянуто зміни відповідних вимог щодо заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента) в умовах воєнного стану.

It was noted that in the conditions of a brutal confrontation with the aggressor, the need to save lives, preserve the nation and territorial integrity, intolerance to any illegal manifestations in the state, especially to manifestations of corruption, is very keenly felt. Changes to the relevant requirements for financial control measures (declaration submission, notification of significant changes in property status, notification of opening a foreign currency account in a non-resident bank) under martial law conditions were considered.

Отмечено, что в условиях жестокого противостояния агрессору, необходимости спасения жизни, сохранения нации и территориальной целостности очень остро чувствуется нетерпимость к каким-либо противоправным проявлениям в государстве, особенно проявлениям коррупции. Рассмотрены изменения соответствующих требований по мерам финансового контроля (представление декларации, сообщения о существенных изменениях в имущественном состоянии, сообщения об открытии валютного счета в учреждении банка-нерезидента) в условиях военного положения.
Моргунов, О. А. Деякі аспекти реалізації законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану / Олександр Анатолійович Моргунов // Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 28 жовт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 25-28.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; corruption; коррупция; запобігання корупції; prevention of corruption; предотвращение коррупции; законодавство; legislation; законодательство; воєнний стан; martial law; военное положение; фінансовий контроль; financial control; финансовый контроль