Деякі особливості професійно-технічного навчання засуджених до позбавлення волі - Боднар, І. В.; Bodnar, I. V.; Кондратов, Д. Ю.; Kondratov, D. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5426-4878 (Актуальні питання теорії та практики в галузі права, освіти, соціальних та поведінкових наук – 2022: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 10 черв. 2022 р.). – Чернігів: Акад. ДПтС, 2022. – С. 128-131, 2022)
У тезах доповіді розглянуто особливості професійно-технічного навчання засуджених до позбавлення волі.

The abstracts of the report consider the specifics of vocational training for those sentenced to imprisonment.

В тезисах доклада рассмотрены особенности профессионально-технического обучения осужденных к лишению свободы.
Боднар, І. В. Деякі особливості професійно-технічного навчання засуджених до позбавлення волі / Боднар Ігор Володимирович, Кондратов Дмитро Юрійович // Актуальні питання теорії та практики в галузі права, освіти, соціальних та поведінкових наук – 2022: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 10 черв. 2022 р.) / [гол. ред. О. М. Тогочинський]; Акад. Держ. пенітенціар. служби. – Чернігів: Акад. ДПтС, 2022. – С. 128-131.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; осіби, засуджені до позбавлення волі; професійно-технічне навчання; засуджені до позбавлення волі; persons sentenced to imprisonment; vocational training; осужденные к лишению свободы; профессионально-техническое обучение