Особливості стану злочинності в найбільш розвинених країнах світу - Білоконь, М. В.; Bilokon, M. W. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 5-12, 2003)
Проаналізовані особливості стану злочинності у розвинених країнах світу. Звертаючись до досвіду боротьби зі злочинністю у цих країнах, отримана додаткова можливість для кращого та більш поглибленого й адекватного розуміння своїх вітчизняних проблем боротьби зі злочинністю і пошуку шляхів та найбільш ефективних способів їх розв'язання. Проанализированы особенности состояния преступности в развитых странах мира. Обращаясь к опыту борьбы с преступностью в этих странах, получена дополнительная возможность для лучшего и более углубленного и адекватного понимания своих отечественных проблем борьбы с преступностью и поиска путей и наиболее эффективных способов их решения. The features of the state of crime in the developed countries of the world are analyzed. Turning to the experience of the fight against crime in these countries, an additional opportunity has been obtained for a better and more in-depth and adequate understanding of their domestic problems in the fight against crime and the search for ways and the most effective ways to solve them.
Білоконь, М. В. Особливості стану злочинності в найбільш розвинених країнах світу / М. В. Білоконь // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 5-12
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кримінологічний аналіз; криминологический анализ; criminological analysis; злочинність; преступность; crime; стан злочинності; состояние преступности; state of crime; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; crime control