Напрямки розвитку адміністративного права України в контексті пріоритетного забезпечення прав і свобод людини і громадянина - Комзюк, А. Т.; Komziuk, A. T.; Anatolii Komziuk (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 206-215, 2011)
Визначено основні напрямки розвитку галузі адміністративного права України в контексті пріоритету утвердження і забезпечення прав і свобод людини і громадянина, відповідно до яких будується діяльність органів виконавчої влади. The main directions of Ukrainian administrative law branch development in the light of guaranteeing human rights and freedoms priority are determined. And activity of executive power should be organized according to these directions. Определены основные направления развития отрасли административного права Украины в контексте приоритета утверждения и обеспечения прав и свобод человека и гражданина, в соответствии с которыми организуется деятельность органов исполнительной власти.
Directions for the development of administrative law of Ukraine in the context of priority ensuring the rights and freedoms of man and citizen
Направления развития административного права Украины в контексте приоритетного обеспеченияправ и свобод человека и гражданина
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення прав і свобод людини та громадянина; обеспечение прав и свобод человека и гражданина; ensuring the rights and freedoms of man and citizen; діяльність органів виконавчої влади; деятельность органов исполнительной власти; activity of executive power; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; реформування; реформирование; reforming