Теорії складної вини в кримінальному праві - Федитник, В. М.; Feditnik, V. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 67 - 73, 2006)
Аналізуються основні підходи до самого розуміння складної вини в кримінальному праві. Це дослідження допоможе стимулювати науковий пошук з цієї проблеми і вироблення нових концепцій її вирішення. Анализируются основные подходы к самому пониманию сложной вины в уголовном праве. Это исследование поможет стимулировать научный поиск по данной проблеме и выработки новых концепций ее решения. The basic approaches to the very understanding of the complex guilt in criminal law are analyzed. This research will help stimulate scientific research on this problem and develop new concepts for its solution.
Федитник, В. М. Теорії складної вини в кримінальному праві / В. М. Федитник // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 67 - 73
Keywords: складна вина; сложная вина; суб'єктивне інкримінування; субъективное инкриминирование; суспільно-небезпечні наслідки; общественно-опасные последствия