Поліцейська корупція: кримінологічний зміст та визначення - Мартиненко, О. А.; Martynenko, O. A. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 19-24, 2003)
Запропоновано огляд англомовних кримінологічних досліджень останніх двадцяти років, присвячених проблемі поліцейської етики та корупції. Викладені положення можуть стати у нагоді при проведенні нових прикладних досліджень у галузі діяльності правоохоронних органів України та вдосконаленні антикорупційних програм. An overview of English-language criminological research of the last twenty years is offered, devoted to the problem of police ethics and corruption. These provisions may be useful in conducting new applied research in the field of law enforcement agencies of Ukraine and improving anti-corruption programs. Предложен обзор англоязычных криминологических исследований последних двадцати лет, посвященных проблеме полицейской этики и коррупции. Изложенные положения могут пригодиться при проведении новых прикладных исследований в области деятельности правоохранительных органов Украины и совершенствовании антикоррупционных программ.
Police corruption: criminological content and definitions
Полицейская коррупция: криминологическое содержание и определение
Мартиненко, О. А. Поліцейська корупція: кримінологічний зміст та визначення / О. А. Мартиненко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 19-24.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; закордонний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; поліція; полиция; police; корупція; коррупция; corruption; поліцейська корупція; полицейская коррупция; police corruption