Контроль у сфері запобігання та протидії домашньому насильству - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Святокум, І. О.; Sviatokum, I. O.; Копан, О. В.; Kopan, O. V.; Костянтин Бугайчук (Науково-практичний коментар Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству». – Київ, 2020. – С. 350-379, 2020)
У коментарі проаналізовано положення Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» з посиланням на низку міжнародно-правових документів, законодавчих і відомчих (міжвідомчих) нормативно-правових актів різного рівня, матеріали правозастосовної та судової практики, наукові джерела. Надано науково-практичний коментар щодо контролю у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

The commentary analyzes the provisions of the Law of Ukraine «On Preventing and Countering Domestic Violence» with reference to a number of international legal documents, legislative and departmental (interdepartmental) regulations of different levels, materials of law enforcement and judicial practice, scientific sources. Scientific and practical commentary on control in the field of prevention and counteraction to domestic violence is provided.

В комментарии проанализированы положения Закона Украины «О предотвращении и противодействии домашнему насилию» со ссылкой на ряд международно-правовых документов, законодательных и ведомственных (межведомственных) нормативно-правовых актов разного уровня, материалы правоприменительной и судебной практики, научные источники. Представлен научно-практический комментарий по контролю в сфере предотвращения и противодействия домашнему насилию.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; запобігання та протидія домашньому насильству; запобігання домашньому насильству; протидія домашньому насильству; домашнє насильство; парламентський контроль; контроль у сфері запобігання та протидії домашньому насильству; противодействие домашнему насилию; combating domestic violence; domestic violence; домашнее насилие