Термінологія правотворчої діяльності - Лазарєв, В. В.; Lazariev, V. V.; Лазарєв Віктор Вікторович (Актуальні проблеми правотворчості в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 86-89, 2024)
Зазначено, що термінологія відіграє ключову роль у правотворчій діяльності, оскільки від точності та однозначності використання термінів залежить ефективність правового регулювання та застосування норм.

It is noted that terminology plays a key role in lawmaking, since the effectiveness of legal regulation and the application of norms depends on the accuracy and unambiguousness of the use of terms.

Указано, что терминология играет ключевую роль в правотворческой деятельности, поскольку от точности и однозначности использования терминов зависит эффективность правового регулирования и применения норм.
Keywords: Україна; держава і право; правотворча діяльність; термінологія; law-making activity; Ukraine; state and law; terminology