Особливості системи ставлень дівчат – курсантів ВНЗ МВС в адаптаційному періоді фахової підготовки - Гончарова, Г. О.; Goncharova, G. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7790-8645 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 111-114, 2018)
Розглянуто особливості системи ставлень дівчат – курсантів на початку фахового навчання в умовах ВНЗ МВС. Проаналізовано системи ставлень через розгляд їх семантичного простору з використанням психосемантичної парадигми, а також за допомогою метода КТС.

Peculiarities of the system of attitudes of girls - cadets at the beginning of professional training in the conditions of higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs are considered. The systems of attitudes were analyzed by examining their semantic space using the psychosemantic paradigm, as well as using the CTS method.

Рассмотрены особенности системы отношений девушек – курсантов в начале профессионального обучения в условиях вузов МВД. Проанализированы системы отношений через рассмотрение их семантического пространства с использованием психосемантической парадигмы, а также с помощью метода КТС.
Гончарова, Г. О. Особливості системи ставлень дівчат – курсантів ВНЗ МВС в адаптаційному періоді фахової підготовки / Ганна Олександрівна Гончарова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 111-114.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; система ставлень; attitude system; система отношений; дівчата-курсанти; курсантки; cadet girls; девушки-курсанты