Поняття та ознаки органів виконавчої влади у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні - Тарасенко, В. С.; Tarasenko, V. S. (Вісник Луганського держаного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка. – 2020. – № 4 (92). – С. 63-74, 2020)
Надано визначення поняття органів виконавчої влади у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні, визначено їх місце в системі органів виконавчої влади, встановлено коло ознак органів виконавчої влади у сфері наукової та науково-технічної діяльності та надано їх класифікацію за ступенем узагальненості.

The concept of executive bodies in the field of scientific and scientific-technical activity in Ukraine is defined, their place in the system of executive bodies is defined, the range of features of executive bodies in the field of scientific and scientific-technical activity is established and their classification is given.

Дано определение понятия органов исполнительной власти в сфере научной и научно-технической деятельности в Украине, определено их место в системе органов исполнительной власти, установлен круг признаков органов исполнительной власти в сфере научной и научно-технической деятельности и предоставлена ​​их классификация по степени обобщенности.
Concept and signs of executive authorities in the field of scientific and scientific and technical activity in Ukraine
Понятие и признаки органов исполнительной власти в сфере научной и научно-технической деятельности в Украине
Тарасенко, В. С. Поняття та ознаки органів виконавчої влади у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні / В. С. Тарасенко // Вісник Луганського держаного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка. – 2020. – № 4 (92). – С. 63-74. - DOI: 10.33766/2524-0323.92.63-74.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; наукова та науково-технічна діяльність; научная и научно-техническая деятельность; scientific and scientific-technical activity; органи виконавчої влади; органы исполнительной власти; executive authorities; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; класифікація; классификация; classification