Особливості правового регулювання дисциплінарної відповідальності поліцейських в Україні : дисертація - Жеребцов, Д. Є.; Zherebtsov, D. Ye. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Дисертацію присвячено з’ясуванню особливостей правового регулювання дисциплінарної відповідальності поліцейських в Україні.

The dissertation is devoted to clarifying the peculiarities of the legal regulation of disciplinary responsibility of police officers in Ukraine.

Диссертация посвящена выяснению особенностей правового регулирования дисциплинарной ответственности полицейских в Украине.
Peculiarities of legal regulation of disciplinary responsibility of police officers in Ukraine
Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 «Право»
Keywords: Дисертації. Theses. Диссертации; Україна; Ukraine; Украина; юридична відповідальність; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарний проступок; публічне управління; дисциплінарне стягнення; поліцейський; трудова дисципліна; спеціальне законодавство; умови праці; трудові відносини; працівник; роботодавець; трудові обов’язки; відсторонення від роботи; Національна поліція України; юридическая ответственность; дисциплинарная ответственность; Национальная полиция Украины; 081 Право; legal responsibility; disciplinary responsibility; disciplinary offense; public administration; disciplinary sanction; police officers; labor discipline; special legislation; working conditions; labor relations; National police of Ukraine; employee; employer; labor duties; suspension from work