Основні суб’єкти, які забезпечують безпеку життєдіяльності персоналу ОВС України - Чумак, В. В.; Chumak, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6171-2250; Бешлей, У. А.; Beshlei, U. A. (Актуальні питання публічного та приватного права у контексті сучасних процесів реформування законодавства : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 26-27 квіт. 2013 р.). – Херсон, 2013. – С. 240-241, 2013)
Проаналізовано основні суб’єкти, які забезпечують безпеку життєдіяльності персоналу ОВС України. The main subjects that provide the security of life of the Ukrainian ATS personnel are analyzed. Проанализированы основные субъекты, обеспечивающие безопасность жизнедеятельности персонала ОВД Украины.
Чумак, В. В. Основні суб’єкти, які забезпечують безпеку життєдіяльності персоналу ОВС України / В. В. Чумак, У. А. Бешлей // Актуальні питання публічного та приватного права у контексті сучасних процесів реформування законодавства : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 26-27 квіт. 2013 р.) / Херсон. держ. ун-т. – Херсон, 2013. – С. 240-241.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; безпека життєдіяльності; безопасность жизнедеятельности; life safety; суб’єкти забезпечення безпеки життєдіяльності; субъекты обеспечения безопасности жизнедеятельности; Subjects of Safety of Ability to Live; персонал органів внутрішніх справ; персонал органов внутренних дел; personnel of internal affairs agencies