Бій під Крутами – звитяга і нагадування - Крячун, А. С.; Kriachun, A. S. (Українська національна революція 1917–1921 рр. – досвід та уроки боротьби за державність : Всеукр. наук. форум, присвяч. 100-й річниці завершення Української національної революції (м. Харків, 25 листоп. 2021 р.). – Харків: ХНУРЕ, 2021. – С. 57-59, 2021)
Вивчено події бою під Крутами, який став символом героїзму молодого покоління в боротьбі за незалежність України.

The events of the battle near Kruty, which became a symbol of the heroism of the younger generation in the struggle for Ukraine's independence, were studied.

Изучены события боя под Крутами, который стал символом героизма молодого поколения в борьбе за независимость Украины.
Keywords: Крути; Kruty; Круты; Українська Народна Республіка; Ukrainian People's Republic; Украинская Народная Республика; добровольчий рух; voluntary movement; добровольческое движение